Műrattan kerti bútor: miért ne válhatna a terasz is a lakberendezés részévé?

Kerti étkező garnitúrák az emlékezetes nyáresti vacsorákhoz

rattan bútor
4-10 személyes kerti étkező garnitúráink ötvözik az étkező bútor és az ülőgarnitúra jellemzőit: a megemelt ülésmagasságnak köszönhetően az étkezés, a leülés és felállás minden pillanata kényelmesen zajlik.

Készüljünk bőségesen étellel-itallal, hiszen a vastag, komfortos ülő- és hátpárnák a vendégeket hosszas maradásra bírják!

A rattan hatású kerti bútorok állják a sarat az időjárás hatásaival szemben, ráadásul mind az alu váz, a műrattan fonat  és a vízlepergető párnák egyszerűen tisztíthatók, hogy Önnek csak az igazán fontos teendőkkel kelljen időt töltenie.

Az egyes terasz bútoroknál naprakészen feltüntetjük, hogy az adott kerti bútor készletről azonnal szállítható, vagy az online megrendelés esetén mennyi átfutási időre lehet számítani.

 

Pihenjen meg kerti ülőgarnitúráink egyikében!

műrattan bútor
Rattan kerti ülőgarnitúráink többfajta designban elérhetőek, ám mind a szögletes, mind az ívelt bútorok hozzájárulnak az elegáns terasz kialakításához.

Sőt, egy célszerűen kiválasztott, komfortos rattan terasz bútor segít a mindennapokat vakációvá változtatni!

Tudta? A műrattan a kültéri használat szempontjából előnyösebb a természetes alapanyagnál, mivel lényegesebb nagyobb ellenállást mutat az időjárás és a környezet hatásaival szemben.

Tekintse meg különböző összeállításban (kanapé, asztal, fotelek, ülőkék) kapható rattan kerti bútorainkat és rendeljen online vagy jöjjön el hozzánk!


Sarokgarnitúra: a rattan kerti bútorok sztárja

rattan bútor sarokgarnitúraA műrattan kerti sarokgarnitúrák a filmbéli luxus megtestesítői: grandiózus megjelenésüknek hála saját teraszunkon is egy felső kategóriás hotel vízpartján érezhetjük magunkat.

A dizájnon túl természetesen a hosszú távú minőség is döntő szempont a terasz bútorok vásárlásakor. Mindenre gondoltunk!

A könnyű, mégis stabil alumínium váz nem rozsdásodik, míg a műrattan praktikus tulajdonsága, hogy víz-, fagy-, és UV-álló.
Ugyancsak lényeges megemlíteni, hogy a „quick-dry” technológiával készült szivacspárnák zivatar után gyorsan és roncsolódás nélkül száradnak ki.


Kerti napozók rattanból


műrattan napozó bútorA vonzó barna bőr eléréséhez mostantól nem kell vízpartra vagy szoláriumba menekülnie: elég, ha kényelembe helyezi magát a rattan napozóágyon, majd átadja bőrét a nap simogatásának.

Napozóágyaink zöme emelhető fejpárnával rendelkezik – az időjárásálló kialakítás természetesen a terasz bútorok ezen fajtájánál is központi szerepet kap.

Egyes műrattan kerti bútorainkat árnyékoló tetővel is elláttuk, hogy Ön árnyékban élvezhesse a nyári hőséget.

Prémium alu rattan bútor

 
alu rattan bútorEbben a kategóriában extra magas kategóriás műrattan kerti bútorokat talál.

Ezek az egyrészt lakberendezési, másrészt reprezentatív célt szolgáló terasz bútorok a piacon fellelhető átlagos minőséget magasan túlszárnyalják!

A klasszikus időjárásálló kivitelezés mellett az elegáns dizájnra és tökéletes funkcionalitásra külön hangsúly helyeződött, amikor az alábbi alumínium és műrattan bútorokat megálmodták.