Népszerű termékek

Akció

Otthon, a kertben is

Otthon, a kertben is

Kertje nemcsak a pihenés, a vendégfogadás, egyben a munkavégzés és étkezés színtere is lehet. Érdemes tehát olyan bútorokkal berendeznie, amik illeszkednek lakása vagy háza már meglévő garnitúráihoz és egyéniségéhez egyaránt.
Vegyen tehát egy cseppnyi jó ízlést és egy marék izgalmas ötletet! Teremtsen tökéletes miliőt segítségünkkel a zöldben!

Ezerarcú garnitúrák

Sokak örömére, vagy épp bánatára, a régi-régi, kopottas műanyag székeket, napozókat és kerti berendezéseket mára leváltották a rattanból, fából, alumíniumból és acélból készült bútorok. Emellett számos dekoratív kiegészítő jelent meg a piacon, amivel mindennapjait színesítheti: szőnyegek, kaspók, párnatartók és még sok más. Érhető tehát, ha a kerti kiegészítők garmadája láttán nehezen hoz döntést arról, mi az ideális, melyik illik lakásának stílusához, egyéniségéhez.

Aggodalomra azonban semmi ok! Perceken belül megtudhatja.

elegáns kerti rattanbútor

Klasszikus kerti garnitúrák

Monumentális, mégis szemet gyönyörködtető formák és ívek jellemzik lakásának bútorait? Akkor az Ön kertjébe is a régi korok stílusát idéző, hagyományos, mégis időtálló kerti berendezések illenek. Teremtsen harmóniát a zöldben ezek segítségével! Ne felejtse, a sötétebb árnyalatok mellett világosabb színeket is érdemes felvonultatnia a térben!

Minimál terasz bútorok

Ön is igazi trendkövető? Egyedi stílusáról otthonának berendezései, kiegészítői is kérés nélkül árulkodnak? Ne legyen ez másként a kertben sem! Válassza a letisztult formákkal, geometriai elemekkel megspékelt minimál berendezések egyikét! Ne kössön kompromisszumokat, törekedjen az összhang és kifinomultság tökéletes elegyének megteremtésére!

Mediterrán bútorok

A rusztikus dizájn kedvelőjeként és alkalmazójaként döntsön a natúr anyagok, a meleg föld színek mellett a kerti garnitúra kiválasztása során is! Azonban a terrakotta díszeket, durva felületű, szabálytalan kiegészítőket és míves, kézzel készített párnákat se felejtse elhelyezni a térben! Ültesse át könnyedén a kellemes vidéki hangulatot otthonából kertjébe is!

Ön is kedvet kapott a kertrendezéséhez? Segítségünkkel megvalósíthatja elképzeléseit.

Tekintse meg a kínáltunkban álló kerti ülőgarnitúrákat, vagy forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén!


Tetszett a cikkünk?
Kérjük, ossza meg ismerőseivel is a Facebookon!