Népszerű termékek

Akció

Óvja meg kerti bútorait!

Óvja meg kerti bútorait!

Egy grillezés vagy családi szieszta sem múlhat el kerti ülőgarnitúráink, napozóink jelenléte nélkül. Bútoraink ölelésében mindig nyugodt perceknek, tökéletes kényelemnek nézhetünk elébe. Vajon cserébe elegendő törődést és figyelmet szentelünk nekik?

Ahány kerti bútor, annyi alapanyag.

A különböző anyagú garnitúrák úgy, mint: műanyag, rattan, szintetikus rattan, fa és fém, egyedi gondoskodást igényelnek. Érdemes bővebben informálódnunk, hogy egyes kerti berendezéseink élettartamát mivel növelhetjük.

Vegyük sorra!

Műanyag, rattan és műrattan

A legtöbbek választása. Nem is véletlen, hiszen ezek a bútorok számtalan méretben, formában és színben kaphatóak, méghozzá elérhető áron.

Tisztításuk egyszerűen, nedves ruhával vagy slaggal, nagyobb szennyeződés esetén magasnyomású mosóval javasolt. Semmiképp se próbálkozzon dörzskefével, hipóval, vagy egyéb vegyszerekkel!

Fabútorok

Az igazi klasszikusok: igényes formák, és ívek jellemzik őket. Érzékeny felültük azonban állandó gondoskodást igényel (télen-nyáron).

Mielőtt nekilátna a takarításuknak, portalanítsa felületüket enyhén mosószeres vízzel! Ezt követően faápoló olajjal vagy speciális fényvédővel kezelje burkolatukat!

Fémből készült berendezések

A modern formatervezés, maximális kényelem és egyszerű tisztíthatóság egyaránt elmondható róluk. Felületük sérülékeny, melyre nem árt odafigyelni (a vasvázas bútorok sérülés esetén könnyen rozsdásodhatnak)! A nemesacél vagy alumínium ebből a szempontból jóval strapabíróbb.

Elég, ha egy nedves ruhával időnként áttörli őket. A rajtuk megtapadó makacsabb szennyeződések ellen magasnyomású mosóval is felléphet.

+ 1 tipp

Ne feledkezzen meg kerti bútorainak helyes tárolásáról sem - készüljenek bármilyen anyagból! Lehetőség szerint tartsa őket száraz helyen, vagy kültéri takarófóliával letakarva! Ezzel elkerülheti idő előtti elkorhadásukat, kopásukat és színvesztésüket.

védőhuzat kültéri bútorra

Tudta, hogy a kertibutor-aruhaz.hu webáruházában és partnereinél több száz kerti étkező garnitúra és modern terasz bútor közül választhat? Fedezze fel most kiemelkedő kínálatunkat, és válasszon!

Tetszett a bejegyzésünk?
Kérjük, ossza meg barátaival is a Facebookon!