Népszerű termékek

Katalógus

Rendelkezésre állás
Állapot

Akció

TERASZBÚTOR, NAPOZÓ
Vakáció a kertben? Igen! A műrattan kerti bútorok családjának napozásra kialakított tagjai még hosszabb időtöltés során is kimagasló kényelmet biztosítanak.  A terasz bútorok időjárásálló kialakítása ráadásul gondoskodik a bútorok védelméről még eső, fagy és erős UV-sugárzás esetén is.

TERASZBÚTOR, NAPOZÓ  2 terméket találtam.

Mutat 1 - 2 / 2
Mutat 1 - 2 / 2

Rattan hatású kerti napozók

A nyár és a napsütéses évszakok központi tevékenysége a napozás: imádjuk, ahogy a nap simogatja bőrünket és már előre örülünk az édes hasznának: az egzotikus, tejeskávé színű bőrnek.

Minden egyben az önfeledt pihenéshez

Ám közel sem mindegy, hogy a barnulásra szánt időt milyen kényelemben töltjük! Komfortos kialakítású, vonzó külsejű mű rattan napozóágyaink szólóban és szettben (asztalkával kiegészítve) egyaránt megvásárolhatóak. Víztaszító kialakításuknak köszönhetően ideálisak medenceparti vagy szaunában való felhasználásra is.

Több személy pihenéséhez vagy extra igényekhez az új, tetővel felszerelt pihenőágyakat ajánljuk! Ezekben a napozás közben, vagy ha szundítanánk egyet, lehetőségünk nyílik könnyedén hátradőlni és kellemes árnyékban élvezni a nyár örömeit.

Időtállóság kültéren is

A kerti bútor alapanyaga a műrattan, melynek számos előnyös tulajdonsága közül kitűnik jó UV-, fagy és vízálló tulajdonsága. Ennek köszönhetően a rattan kerti bútor évek múltán is eredeti fényében ragyog. Az értékállóság további záloga a korróziómentes alumínium váz. A napozás közben átélt kényelemért a 10-12 cm vastag, jól támasztó szivacs felel, melyet víztaszító és mosható huzattal láttunk el.