Népszerű termékek

Katalógus

Állapot

Akció

MŰRATTAN SAROKGARNITÚRA
Mostantól a nagyobb kerti partik vendéglátói számára sem lesz probléma a meghívottak kényelembe helyezése, műrattan sarokgarnitúráink ugyanis egymagukban 8-10 fő kapacitással bírnak. Ha terasz bútor vásárlását tervezi, válassza az exkluzív design és az időjárásálló kialakítás tökéletes kombinációját!

MŰRATTAN SAROKGARNITÚRA  17 terméket találtam.

Mutat 1 - 17 / 17
Mutat 1 - 17 / 17

Rattan hatású kerti sarokgarnitúra

Letisztultság, kényelem, kifinomult ízlés: terasz bútoraink a legmagasabb vásárlói igényekhez illeszkednek és a hazai piacra a divatos trendek legjavát hozzák el. Különféle kombinációban elérhető műrattan sarokgarnitúráinkat főképp a nagyobb terasszal rendelkező látogatóink számára ajánljuk, hiszen legtöbbjük befogadóképessége akár 8-10 fő is lehet.

Minőség a legapróbb részletekig

Rattan hatású kerti terasz bútoraink esetében a minőség és a praktikum kölcsönösen egymást szolgálja és erősíti. Termékeink alapanyagát hosszas mérlegelést követően választottuk ki, és sok száz elégedett vásárló tapasztalata alapján kijelenthetjük, hogy okosan döntöttünk.

A rattan hatású alapanyag sokkal inkább időjárásálló, mint természetes társa: kültéri felhasználás esetén mindenképp előnyösebb jellemzőkkel (UV-, napfény-, fagyállóság) bír. Ennek ellenére a kézi szövésnek hála külalakjában az organikus rattan élethű mása.

A kerti sarokgarnitúrák alumínium vázzal rendelkeznek, melynek korrózióálló tulajdonsága közismert – és persze nem mehetünk el a bútor könnyű mozdíthatósága mellett sem. Az ülő- és hátpárnák nemcsak szintetikus, vízlepergető huzattal rendelkeznek, hanem alacsony hőfokon moshatóak. Így a terasz bútor mindig eredeti fényében ragyoghat.