Népszerű termékek

Akció

KERTI ÉTKEZŐ GARNITÚRA
A szabadtéri tavaszi-nyári programok közül kiemelkednek a barátok, a család társaságában elköltött étkezések. A nyári szellővel keveredő finom illatok csábítóan zamatossá válnak, étvágyunkat a friss levegő pedig még tovább csigázza. Ám ne feledkezzünk meg a zavartalan szabadtéri időtöltés másik fontos zálogáról: a komfortos, a kültéri hatásoknak ellenálló kerti étkező garnitúrákról sem!

KERTI ÉTKEZŐ GARNITÚRA  27 terméket találtam.

Mutat 1 - 27 / 27
Mutat 1 - 27 / 27

Élet a teraszon: exkluzív kerti étkező garnitúrák

Hozza ki a legtöbbet a nyárból és falatozzon nagyokat a friss levegőn! Akár egyedül, akár nagyobb baráti társasággal tervezi elkölteni az ebédet vagy borvacsorát, elegáns és formatervezett kerti ülőgarnitúráink minden alkalommal megállják helyüket. 4-8 személyes kerti étkezőink különböző méretű teraszokhoz is ideálisak. A hagyományos székes szettek mellett kínálatunkban sarokgarnitúrát és kanapés megoldást is fellelhet. Stílusukba pedig valamennyi vendég egy csapásra beleszeret majd.

Kerti étkező garnitúrák az életre tervezve

A kézi szövésű műrattan fonat és az alumínium váz előnyös tulajdonságait kihasználva, Ön egy tartós, a környezeti hatásoknak ellenálló kerti bútorra tehet szert! Minden kerti étkező garnitúra megálmodása a kényelem és a mély benyomást keltő stílus jegyében történt – akár a klasszikus, akár a modern design mellett dönt. A tartóssága miatt népszerű műrattan mellett a korróziómentes aluváz, és a vízlepergető párnák is az értékállóságot szavatolja. A finom vacsorákat és a jóízű beszélgetéseket ily módon Ön még hosszú évek múltán is ugyanazon a tetszetős kerti étkező garnitúra mellett töltheti el.

A rendelés folyamata

Az egyes kerti étkező garnitúrák leírásánál informálódhat, hogy a termék raktáron található és azonnal szállítható, vagy kívánságlistára adná (ehhez a művelethez bejelentkezés szükséges). A kiszállítás távolságtól függően 10.000 - 20.000 Ft áron történik. Rendelkezésre állástól függően, igyekszünk 1-7 napon belül minden megrendelést teljesíteni.